Как да подбираме правилно дрехите за нашата фигура

Всички ние сме различни.  Разбира се, имаме предвид по мислене, по характер, но и по форма на тялото. Ето в днешната ни статия ще научите точно какво да търсите в център за дрехи в http://drehi.center/, за да сте сигурни, че отговаря напълно на вашето телосложение.
Започваме с дамите, чиято фигура наподобява формата на ябълка. Тези дами имат по-широки рамена, в областта на бедрата са тесни и талията не е добре изразена. Ето защо ви съветваме да заложите на дрехи, които са в тъмни цветове и това правило важи най-вече горните дрехи, а за долната част трябва да изберете дрехи в светли тонове. По този начин оптически ще изравните горната и част на тялото.
Продължаваме нататък с женските фигури, които напомнят на круша. Става дума за това, че бедрата и ханша са доста по-широки от рамената. Препоръчваме ви да се спирате на блузи, които имат широки ръкави или пък такива с паднало рамо. По този начин ще създадете илюзията, че раменете ви са широки колкото ханша, а и ще привлечете погледите в горната част на тялото.
Дамите, чиято фигура напомня на правоъгълник, би било добре да избират панталони и дънки с ниска талия. В никакъв случай не е добра идея да носите рокли, които се стесняват на талията, тъй като по този начин ще подчертаете недостатъка.
център за дрехи от drehi.center
Дойде ред да поговорим и за жените с фигура, наподобяваща пясъчен часовник. Това е най-добрата фигура, тъй като дамите разполагат с всички женствени и красиви извивки. Не пропускайте да подчертаете талията с красив колан, който да насочва вниманието именно към нея.
Мили дами, има огромно разнообразие от прекрасни дрехи, които ни гарантират, че можем да изглеждаме великолепно. А в случай, че искате да откриете качествени дрехи на ниски цени, то тогава ви съветваме да се доверите на онлайн магазин, в който ще намерите точно това, което търсите.